”Jag använder mig av Knivbrev för att det är smidigt och att resultatet alltid blir 100%.”
Mattias “Fredagskocken” Larsson,
Modern Gastronomi
”Mina knivar är mina viktigaste redskap i köket
och jag låter därför inte vem som helst slipa dem!
Jag skickar in mina knivar till Knivbrev för att jag vill ha
toppresultat.”
Tomas Diederichsen, Årets kock 2011,
Årets köttkock 2007
“Det är stor skillnad på en vass och en välslipad kniv. För mig är det viktigt att kniven är välslipad så att den skär rakt och håller sig vass länge. En välslipad kniv är även enkel att skärpa upp. När eggen är nersliten har jag anlitat Knivbrev. Det har jag gjort i flera år och alltid varit nöjd med resultatet.”
Catarina König,
Sveriges Mästerkock 2016
“Att lära sig slipa knivar är ett komplext hantverk. Jag är själv 3:e generations slipmästare med 29 års egen erfarenhet”
Leif Kohlström,
3:e generationens slipmästare