Ja, vi slipar samt tandar om brödknivar. Dock inte dubbeltandade knivar.
Våra slipmästare tar beslutet om en brödkniv behöver tandas om eller inte. Om kniven har befintliga tänder som inte är allt för slitna så räcker det oftast med en grundslipning. Har kniven däremot väldigt slitna tänder så behövs en omtandning. Då slipar vi bort de gamla tänderna och tandar om kniven enligt professionell standard. Detta innebär en victorinox-tandning vilket våra professionella kockar är vana vid.
Om Användaren vill att vi ska slipa tänder på en tandad kniv, måste Användaren meddela oss i förväg om vi ska slipa för vänsterhänta eller högerhänta Användare. Om inget särskilt önskemål angivits, kommer vi automatiskt att slipa tänderna enligt standard för högerhänta. Detta är viktigt för att säkerställa att kniven fungerar optimalt för användarens behov. Kontakta oss via e-post på info@knivbrev.se för att specificera dina önskemål före inskick.