Knivbrev får åter toppbetyg och ökar även ytterligare från tidigare mätningar. Undersökningen utförs av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) där NKI (Nöjd-Kund-Index) mäts. SKI har intervjuat närmare 2000 av dem slumpvist utvalda kunder genom åren. Endast enskilda företag inom en helt annan bransch (privata tandläkare), har lika nöjda kunder och höga betyg som vi.
2021 är Knivbrev nominerad till Scandinavia Prestige Awards. Under 2020 blev Knivbrev dessutom åter ett Superföretag vilket endast totalt 709 av Sveriges företag får titulera sig som enligt Bisnode. Utöver detta har vi tidigare kvalificerat oss som Gasellföretag flera år i rad. En utmärkelse som Dagens Industri (DI) delar ut. Veckans Affärer har även de tidigare utsett Knivbrev till ett av årets Superföretag flera år i rad. 2019 vann Knivbrev det prestigefyllda priset “Årets Företagare” i Täby. Just Täby är Sveriges mest företagstäta kommun.
På vår Facebook -sida finner du över 20 000 skrivna recensioner i form av kommentarer och 34 000 Facebook -användare som rekommenderar oss vidare till sina vänner och bekanta! Du finner även 1000 -tals recensioner på RECO.se och Trustpilot. Totalt har vi över 225 000 nöjda kunder men alla använder ju inte Facebook. Av dessa 225 000 kunder är cirka 10 000 professionella kockar, restauranger, matbutiker, cateringfirmor m.fl. och 155 000 matintresserade privatpersoner.
Sedan start har vi alltid erbjudit nöjd-kund-garanti. Detta betyder att vi erbjuder dig kostnadsfri omslipning om du inte skulle bli 100% nöjd. Det enda villkoret är att du hör av dig inom 14 dagar från det att du mottagit dina knivar samt att de inte är hårt använda vilket ju gör en kniv slö igen. Klicka här för att läsa mer om garantin
DN gör långt reportage och skriver om Knivbrev för 3:e gången!
Santa Marias matblogg – testar & ger Knivbrev högsta betyg
Matmagasinet rekommenderar Knivbrev
Tidningen Allt om mat tipsar om Knivbrev
Svenska Dagbladet har testat och tipsar sina läsare om Knivbrev
Dagens Nyheter tipsar sina läsare om Knivbrev
Aftonbladet tipsar sina läsare om Knivbrev
Dagbladet Sundsvall rekommenderar Knivbrev
Knivbrev får fin artikel i tidningen Land
Skaraborgs Allehanda skriver fint om Knivbrev
Nya Wermlands tidningen skriver om Knivbrev
Vestmanlands läns tidning tipsar om Knivbrev
Nerikes Allehanda rekommenderar Knivbrev
Blekinge läns tidning tipsar om att slipa knivar på nätet med Knivbrev
Bloggen “Kökschefen” recenserar Knivbrev
Louise Johansson (Sveriges Mästerkock vinnare 2011) testar Knivbrev
Jennys matblogg testar och recenserar Knivbrev
Grillbloggen.nu testar Knivbrev
Marys Mat – test & rekommendation av Knivbrev
Pappakock testar och rekommenderar Knivbrev
En smaksak testar och rekommenderar Knivbrev
Charlotte Perrelli tipsar sina läsare om Knivbrev
Krispigt och Knaprigt testar och rekommenderar Knivbrev
Annelie Niehoff testar och rekommenderar Knivbrev
Bakverk & Fikastunder testar och rekommenderar Knivbrev
Ewas verklighet testar och rekommenderar Knivbrev
Little Dessert testar och rekommenderar Knivbrev
Tjock.se tipsar om Knivbrev
Cesses blogg testar och rekommenderar Knivbrev
Mattias och Catarina arbetar inte med eller på Knivbrev och är ej heller delägare. De är däremot trogna kunder sedan lång tid tillbaka (Mattias har t.ex. varit kund i över 10 år till vår slipmästare Leif) varför de gått med på att vi får använda dem i vår marknadsföring. I skrivande stund har vi även över 6 000 kockar, restauranger, cateringfirmor och matbutiker med fler som kunder (utöver 10 000 och åter 10 000 -tals matintresserade privatpersoner).
“När vi kockar funnit ett sliperi som levererar, då byter vi inte. Slipa dina Knivar med Knivbrev så kommer du bli nöjd med slipningen!”
Mattias “Fredagskocken” Larsson – Modern Gastronomi
“Jag låter alltid sliperiet Knivbrev få göra jobbet. Det går snabbt, enkelt och knivarna blir alltid som nya tack vare deras duktiga slipmästare med decennier av erfarenhet!”
Catarina König – Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016